Latvijas TOP darba devēju aktuālās vakances

Latvijas TOP darba devēju aktuālās vakances

Šī gada aprīļa sākumā, apkopojot gandrīz 16 tūkstošus respondentu balsu, tika noskaidroti aizvadītā gada Latvijas TOP darba devēji. Uzvarētāji tika apbalvoti 12 dažādās kategorijās – “top-of-mind” jeb labākais un iekārotākais darba devējs, kas pirmais nāk prātā, kā arī dažādos biznesa sektoros un reģionos. 

Balsojot par labākajiem darba devējiem galvenajā kategorijā (top-of-mind), aptaujas respondentiem tika dota iespēja norādīt motivāciju, kāpēc respondents izvēlas vai izvēlētos strādāt pie konkrētā darba devēja. Visbiežāk minētie iemesli bija: uzņēmuma atpazīstamība un reputācija, profesionāla vadība un komanda, karjeras un personīgās izaugsmes iespējas, interesanta un perspektīva biznesa nozare, saistoša uzņēmuma kultūra. Jāpiebilst, ka lielākā daļa jeb 82% no aptaujas respondentiem šobrīd strādā vai ir iepriekš strādājuši uzņēmumā, par kuru izvēlējušies nobalsot.

Šobrīd Latvijas TOP5 labākajiem darba devējiem ir pieejams plašs aktuālo vakanču klāsts dažādās jomās un specialitātēs. Aicinām aplūkot tās, un, iespējams, kāds no šiem uzņēmumiem var kļūt par Tavu nākamo darbavietu.

AS “Swedbank”

AS “Swedbank” ir gan lielākā banka Latvijā, gan nozīmīgs valsts ekonomikas un reģionālās attīstības virzītājspēks, kas nodrošina nepārtrauktu finanšu pakalpojumu pieejamību, piedāvājot klientiem atbalstu, ko sniedz moderns konsultāciju centrs, visplašākais filiāļu un bankomātu tīkls Latvijā. Uzņēmuma darbības mērķis ir sekmēt ilgtspējīgu labklājību plašam cilvēku un uzņēmumu lokam. Arī šoreiz AS “Swedbank”izdevās nosargāt savu pozīciju, kā labākajam darba devējam, un jau piekto gadu pēc kārtas iegūt titulu “TOP darba devējs”. Tāpat uzņēmums nosargāja savu pozīciju vienā no biznesa kategorijām un ieguva arī titulu “TOP darba devējs 2022 FINANŠU sektorā”. Šobrīd uzņēmums meklē dedzīgus un apņēmības pilnus cilvēkus dažādos amatos – gan asistējošās pozīcijās, gan speciālistus, gan vadības līmenī.

SIA “Lidl Latvija”

SIA “Lidl Latvija” ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā, kas uzņemas atbildību gan par cilvēkiem un sabiedrību, gan par apkārtējo vidi. Vienkāršība, godīga savstarpējā sadarbība un sakārtoti darba procesi raksturo “Lidl” ikdienas darbu veikalos un reģionālajos loģistikas centros. Uzņēmums tika novērtēts kā otrais labākais un iekārotākais darba devējs 2022. gadā, kas ir par vietu augstāk nekā gadu iepriekš. Turklāt uzņēmumam izdevās nosargāt savu pozīciju un iegūt titulu “TOP darba devējs 2022 TIRDZNIECĪBAS sektorā”. Šobrīd SIA “Lidl Latvija” meklē darbiniekus dažādās amata kategorijās.

AS “Air Baltic Corporation”

airBaltic (uzņēmuma nosaukums AS “Air Baltic Corporation”) ir Latvijas nacionālā lidsabiedrība un vadošā aviokompānija Baltijas valstīs. Ar vairāk kā 26 gadu pieredzi aviācijas industrijā un ambicioziem nākotnes plāniem, airBaltic pēc valsts mēroga aptauju rezultātiem ieņem vienu no labāko darba devēju valstī statusu jau pēdējos desmit gadus. Aizvadītā gada aptaujā “TOP darba devējs” uzņēmums ieņēma godpilno trešo vietu. Kā arī nosargāja savu līderpozīciju transporta un loģistika sektorā. airBaltic ir dinamiska darba vieta, kur satiekas vairāk nekā 30 tautības, veidojot daudzkultūru tīklu, kur ikkatrs ar savām zināšanām un aizrautību par aviāciju piedalās airBaltic veiksmes stāsta īstenošanā. Tāpēc aplūko, kādas ir aktuālās vakances šajā uzņēmumā.

Accenture Latvijas filiāle

“Accenture” ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums, kā arī lielākais IT uzņēmums Latvijā, ņemot vērā IT speciālistu skaitu. Tāpat tas ir viens no vadošajiem uzņēmumiem pasaulē un Baltijā, kas ietver darbu starptautiskā vidē, attālinātā darba iespējas, kā arī nodrošina plašas apmācību un izaugsmes iespējas. Accenture Latvijas filiāle tika atzīta par ceturto labāko darba devēju aizvadītajā gadā, kā arī otro labāka darba devēju tieši IT un telekomunikāciju sektorā. Ja Tevi interesē karjera un darba iespējas IT jomā, tad noteikti iepazīsties ar aktuālajām šī brīža vakancēm šajā uzņēmumā.

SIA “Maxima Latvija”

SIA “Maxima Latvija” ir vadošais mazumtirdzniecības tīkls Latvijā ar 173 veikaliem. Aizvadītā gada labāko un iekārotāko darba devēju sarakstā uzņēmums ierindojās piektajā vietā. Savukārt, tirdzniecības sektorā ieguva dalītu ceturto/piekto vietu. Viena no uzņēmuma galvenajām prioritātēm ir rūpes par darbiniekiem. Papildus konkurētspējīgam atalgojumam uzņēmums nodrošina patīkamu un ērtu darba vidi, iespēju iesaistīties uzņēmuma attīstībā, izaugsmes iespējas kā arī virkni citus labumus. Ar aktuālajām uzņēmuma vakancēm vari iepazīties šeit.

Dalīties ar citiem
Atrodi savu sapņu darbu!

Pievienot komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Piedalies aptaujā!

Cik reizes pēdējo 2 gadu laikā esi mainījis savu darbavietu?