10 lieliski uzņēmumi, kas šobrīd meklē darbiniekus. JŪNIJS

Jaunākie statistikas dati liecina, ka bezdarba līmenis ir sasniedzis 8,4%. Tomēr arī šajā laikā ir uzņēmumi, kas aktīvi meklē darbiniekus. Esam apkopojuši 10 lieliskus uzņēmumus, kuriem šobrīd ir vairākas aktuālas vakances. Ieskaties un varbūt kāds no šiem uzņēmumiem kļūs par Tavu nākamo darba devēju.

BTA

Ja vēlies saņemt brīvdienu savā dzimšanas dienā, izbaudīt vasaras darba laiku, iegūt bezmaksas veselības apdrošināšanu un daudz citus labumus, tad BTA ir īstā darba vieta Tev! Turklāt BTA ir novērtēts kā iekārojamākais darba devējs no visiem Latvijas apdrošināšanas jomas uzņēmumiem. Ieskaties BTA piedāvātajās vakancēs šeit.

Three L Technologies SIA

Uzņēmuma darbības pamatā ir kvalificēti, pieredzējuši un apmierināti darbinieki. Uzņēmuma vadība rada labus darba apstākļus, lai darbs tiktu veikts profesionāli un augstā kvalitātē, nodrošinot atalgojumu atbilstoši veiktajam darbam. Atrodi sev piemērotāko vakanci un pievienojies Three L Technologies komandai!

Kronus

KRONUS ir viens no lielākajiem pasaulē koka iepakojumu ražotājiem, kas šogad svin savu 25. jubileju. Uzņēmums ir eksperts dažādos darbības segmentos –  ražošanā, loģistikā, iepakojumu risinājumos, DIY un dārzkopības izstrādājumos un ar tiem saistītajos pakalpojumos. Liekot priekšā ambiciozus mērķus un nepārtraukti augot un attīstoties, KRONUS aicina pievienoties komandai profesionāļus pārdošanas, mārketinga, iepirkumu departamentos, kā arī ražošanas darbiniekus.

BALTA

BALTA komanda ir vērsta uz atklātu un efektīvu savstarpējo sadarbību un uzņēmumam ir svarīgi neapstāties savā izaugsmē. Šobrīd uzņēmums meklē apdrošināšanas speciālistus vairākās Latvijas pilsētās. Ja vēlies būt daļa no BALTA komandas, ieskaties vakancēs.

Ibanpay

Uzņēmums, kas specializējas datu apstrādes pakalpojumos 24/7 aicina pievienoties savai klientu apkalpošanas komandai. Darbiniekiem tiek piedāvātas gan karjeras izaugsmes iespējas, gan darba grafiks, ko var apvienot ar studijām, kā arī lieliski kolēģi, kas nāk komplektā ar darba ballītēm un pasākumiem.

Eurodel.no

Vai norvēģu valoda ir viena no Tavām stiprajām pusēm? Tad zini, ka viens no lielākajiem automašīnu rezerves daļu tirgotājiem internetā šobrīd savā komandā aicina KLIENTU SERVISA SPECIĀLISTU/-I. Izmanto iespēju un kļūsti par daļu no draudzīgas un pozitīvas komandas!

OnTarget Labs, Inc.

Ārvalsts komersanta OnTarget Labs, Inc. pārstāvniecībai šobrīd ir vairākas aktuālas vakances IT nozarē. Iespēja doties komandējumos uz ASV, konkurētspējīgs atalgojums un elastīgs darbalaiks ir tas, ko uzņēmums piedāvā.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra

Ja meklē izaicinājumus, proti uzņemties atbildību un izrādīt iniciatīvu, kļūsti par daļu no LIAA komandas! Šobrīd komandas papildināšanai tiek meklēts VADOŠAIS EKSPERTS/-E.

RB Cafe Riga

SIA RB Cafe ir īpaša vieta īpašiem cilvēkiem, kas piedāvā izcilus konditorejas izstrādājumus. Pašlaik uzņēmums meklē neparasto konditoru, kura sirds un prāts ir aizrautīgi bez glutēna, bez piena vai veģetāriskās, vegāniskās konditorejas izstrādājumos.

Kronospan Riga

SIA “KRONOSPAN Riga” rūpnīca tika dibināta 1969. gadā un nu jau vairāk nekā 50 gadus darbojas starptautiskajā tirgū. Uzņēmuma sastāvā darbojas vairāk nekā 40 uzņēmumu pasaulē. Turpinot attīstīties, uzņēmums vēlas stiprināt savas pozīcijas tirgū un meklē uzticamus darbiniekus, kas spēj darīt lietas un uzņemties atbildību. Ar aktuālajām vakancēm, iepazīsties šeit.

Dalīties ar citiem
Atrodi savu sapņu darbu!

Pievienot komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Piedalies aptaujā!

Cik reizes pēdējo 2 gadu laikā esi mainījis savu darbavietu?