Latvijas TOP darba devēju aktuālās vakances: Tirdzniecības sektorā

Lai gan 2020. gads tirdzniecības sektorā ir bijis īpaši izaicinošs, līdzīgi kā citus gadus, ikgadējā “TOP darba devējs” aptaujā tas bija populārākais no sektoriem balsotāju vidū. Balsojot par labāko darbavietu Tirdzniecības sektorā, darba ņēmēji kopā pieminēja vairāk nekā 250 uzņēmumu, kas liecina gan par nozīmīgu konkurenci darba devēju vidū, gan par plašām karjeras iespējām.

Lūk, apkopotas Tirdzniecības sektorā augstāk novērtēto darba devēju aktuālās vakances:

Circle K Latvia

Uzņēmums atkārtoti noturēja savu pozīciju topa augšgalā kā labākais daba devējs Tirdzniecības sektorā. Ja meklē darbu pārdošanā, patīk darbs ar cilvēkiem, Tev ir svarīga ērta darba atrašanās vieta un esi gatavs strādāt maiņu darbu, apskati uzņēmuma piedāvātās vakances PĀRDEVĒJA amatā, un varbūt jau drīz būsi daļa no Circle K Latvia komandas.

Rimi Latvia

Viens no Latvijā lielākajiem darba devējiem, kura paspārnē aizvadītajā gadā strādāja vairāk nekā 6000 darbinieku, ierindojās otrajā vietā. Pašlaik Rimi Latvia piedāvā plašas karjeras iespējas gan birojā, gan arī veikalos. Ieskaties darba piedāvājumos, izvēlies sev piemērotāko amatu un piesakies darbam jau šodien!

MAXIMA Latvija

Pa pēdām otrajai vietai min mazumtirdzniecības uzņēmums Maxima Latvija, kurš 2020. gadā pēc Firmas.lv datiem darbu deva 7710 darbiniekiem. Vērienīgais darba devējs pašlaik piedāvā darbu vairākās Latvijas pilsētās – Rīgā, Ogrē, Rēzeknē, Tukumā, Liepājā un citās vietās.

LMT Retail & Logistics

LMT grupas uzņēmums LMT Retail & Logistics ieņem ceturto vietu Tirdzniecības sektorā. Pašlaik uzņēmums piedāvā darbu uz noteiktu laiku Klientu konsultantu asistentam/-ei un Koordinatoram/-ei iekārtu remonta loģistikas daļā.

Coca-Cola HBC Latvia

Augstāk novērtēto Tirdzniecības sektora uzņēmumu pirmo piecinieku noslēdz Coca-Cola HBC Latvia, kurš pārstāv tādus pasaulē labi atpazīstamus zīmolus kā “Coca-Cola”, “Sprite”, “Costa coffee” un citus. Ja Tev ir vēlme pievienoties šī uzņēmuma komandai, apskati aktuālās vakances šeit.

Kāpēc izvēlēties darbu Tirdzniecības sektorā?

  1. Lai piesaistītu un noturētu uzņēmumos labākos darbiniekus, daudzi nozares uzņēmumi rūpējas par iekšējo vidi, nodrošina darbiniekiem labus darba apstākļus un piedāvā karjeras izaugsmes iespējas.
  2. Iespējams piemeklēt sev piemērotāko darba devēju gan pēc darbības specifikas, gan uzņēmuma lieluma un pat pēc tā atrašanās vietas. Ja amats paredz maiņu grafiku vai nepilnu slodzi, tad to ir iespējams apvienot, piemēram, ar mācībām.
  3. Daļā piedāvāto amatu nav nepieciešama augsta iepriekš iegūta kvalifikācija, jo bieži apmācības tiek nodrošinātas, uzsākot darbu un tā laikā. Biežāk augstu tiek vērtēta iepriekšēja pieredze, kas norāda uz praktiski izkoptām prasmēm. Savukārt šajā nozarē pieredzējušiem un kvalificētiem speciālistiem tiek piedāvātas plašas karjeras iespējas, jo nozare nemitīgi attīstās un pielāgojas mainīgajiem apstākļiem. Pašlaik Tirdzniecības sektorā ir vairāk nekā 500 aktīvas vakances.

Dalīties ar citiem
Atrodi savu sapņu darbu!

Pievienot komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Piedalies aptaujā!

Cik reizes pēdējo 2 gadu laikā esi mainījis savu darbavietu?